Forcerad skilsmässa

jenny-moln

Jag har slutat på Jobbverket i Tyresö. I fredags nådde jag en överenskommelse med företagsägarna med hjälp av mitt fackliga ombud. Hela situationen är oerhört sorglig för alla inblandade, men då relationen mellan mig och majoriteten av ägarna på mycket kort tid blivit ohållbar fanns egentligen ingen annan utväg. Jag vill betona att jag inte sagt upp mig och inte blivit uppsagd utan detta är resultatet av en överenskommelse mellan mig och Jobbverket. Det handlar om förtroende, värderingar och prioriteringar.

Jag har ett fantastiskt nätverk och får det stöd och tar den hjälp jag behöver av familj och vänner men även professionellt. Därför kommer jag inledningsvis nu att fokusera på min egna firma Gränslandet. Framtiden får utvisa vart det för mig. Kontakta mig gärna för att diskutera olika uppdrag inklusive erfarenheter från tiden på Jobbverket, men själva uppgörelsen är jag förhindrad att prata så mycket mer om än vad som anges här.

Jag var egentligen inte klar på Jobbverket, jag hade mycket mer att ge och tror fortfarande att jag hade kunnat bidra till utvecklingen på ett positivt sätt. Jag beklagar att jag inte kunnat göra ett öppet, ärligt och tydligt avslut med medarbetare och deltagare, men hoppas vi får tillfälle att ta igen det på något sätt framöver. Ta hand om er.